Bronca na državnom Prvenstvu za najmlađe kadetkinje (U13) Olimpika

Amazonke Olimpika u društvu trenerice mentorice Ivone Obajdin i trenera Hrvoja Rimca s veseljem poziraju s osvojenim peharom i medaljama

Na Prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje (U13) u Zadru (28. – 31.10.2021.) , mlade Amazonke osvojile su broncu zlatnog sjaja. Osvajanjem trećeg mjesta na Prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje (U13) i odličnog četvrtog mjesta za najmlađe kadetkinje (U11), Odbojkaški klub Olimpik je postao najuspješniji klub u Hrvatskoj u kategoriji mlađih dobnih kategorija u sezoni 2020./21.

Osvajanjem trećih mjesta u kategoriji mlađih i najmlađih kadetkinja (U13) i četvrtih mjesta u kategoriji najmlađih kadetkinja (U11), kadetkinja i juniorki Odbojkaški klub Olimpik je ponovno dokazao da se unutar kluba radi kvalitetan i dugoročan projekat s vlastitim pogonom koji započinje u najboljoj školi odbojke OK Olimpik.

Selekcija OK Olimpika najmlađih kadetkinja (U11) s predsjednikom kluba Dejanom Kljajićem i trenericom mentorom Ivonom Obajdin

Neosporna je činjenica da Odbojkaški klub godinama uspijeva na Prvenstvima Hrvatske biti među najboljim klubovima na državnim natjecanjima, što je rezultiralo rekordnim brojem zainteresiranih polaznika škole odbojke u novoj sezoni.

U vrlo skoroj budućnosti ćemo zasigurno moći uživati u vrhunskim odbojkaškim odigravanjima Amazonki Olimpika u profesionalnim europskim ligama i reprezentaciji Hrvatske,.

Leave a comment