sponzori

glavni
sponzor

Poštovani potencijalni Glavni sponzore, dopustite nam i pružite priliku da se dokažemo kao ozbiljan partner koji zna cijeniti svakog sponzora odnosno partnera.
Sponzorirajući naš klub kao Glavni sponzor ulazite u društvo rijetkih pojedinaca koji prepoznaju veliki projekat koji traje već više od 15 godina a zove se Odbojkaški klub Olimpik s više od 300 aktivnih članova u sezoni 2021./22..
Glavni sponzor OK Olimpika nije netko tko samo opravdava definiciju sponzorstva koja glasi: sponzorstvo je bilo koji komercijalni odnos kojim sponzor, za obostranu korist sponzora i sponzoriranog, ugovorno pruža financijsku ili drugu podršku kako bi se uspostavila veza između sponzorovog imidža, marke ili proizvoda sa nositeljem sponzorskih prava u zamjenu za pravo na promicanje unaprijed određenih koristi, već netko tko prepoznaje dugogodišnju, bezuvjetnu ljepotu rada s djecom i mladima kao i duhovno ispunjenje djece i njihovih roditelja osvajajući medalje i trofeje na brojnim natjecanjima. OK Olimpik za razliku od drugih klubova jamči svom Glavnom sponzoru sigurno promociju sponzora i njegovih proizvoda kroz sve moguće kanale komunikacije uključujući društvene mreže i Youtube svojim članovima i ostalim ljubiteljima odbojke koji prate OK Olimpik i njegov rad.

ok olimpik

partneri

Odbojkaški klub Olimpik potpisao je ugovor suradnji s klubovima: Volley Academy Piacenza, Futura Volley Giovani, Zaga Sports Academy i Hrvatsko katoličko sveučilište

Futura Volley Giovani
Volley Academy Piacenza
Zaga Sports Academy
Hrvatsko katoličko sveučilište
ok olimpik

Premium sponzori

shop

Top Products

[products limit="4" columns="4" orderby="date" order="DESC"]