Poklanjamo hudice, majice i novčane vaučere gledateljima

Odbojkaški klub Olimpik u novoj sezoni Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke na svim domaćim utakmicama svim gledateljima na tribinama SD Boško Božić Pepsi (SD Trnsko), Trnsko 25A bez obzira radi li se o domaćim ili gostujućim gledateljima daje mogućnost da dobiju potpuno besplatno hudicu ili majicu na poklon. Ulazak na utakmice moguć je isključivo uz ulaznice koje se mogu kupiti na samom ulazu na tribine po cijeni od 4 eura (30,14 kn).

Velika novost je da svi članovi OK Olimpik imaju pravo na potpuno besplatni set ulaznica (maksimalno 4 kom.) koje je potrebno preuzeti kod trenerica ili trenera u čijim grupama članovi treniraju.

Sve ulaznice su numerirane brojevima i prilikom ulaska u dvoranu naš redar svakom gledatelju odvaja od ulaznice kupon na kojem se nalaze brojevi koji ulaze u veliki bubanj. Iz bubnja se izvlače kuponi otrgnuti s ulaznica na ulazu u dvoranu gdje izvučeni brojevi donose vlasniku ulaznice s izvučenim brojem hudicu, majicu ili novčanih vaučera BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije. (zato je bitno da svoju ulaznicu gledatelji čuvaju do kraja utakmice).

Sretni gledatelj se odmah nakon što se izvuče broj s njegove ulaznice javlja Olimpik hostesama na ulazu u dvoranu, gdje će dobiti detaljne upute za primopredaju poklon hudica, majica ili novčanih vaučera BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije.

Uručivanje poklon hudica, majica ili novčanih vaučera BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije održat će se na parketu tik do odbojkaškog terena.

P.S.

Ovo je tek početak naše VEEELIKEEE kampanje u kojoj želimo povratak gledatelja u što većem broju na tribine odbojkaških utakmica.

Osim hudica,majica i vaučera naših sponzora pripremamo još mnoga, mnoga iznenađenja!

Vidimo se na tribinam