Amazonke Perić i Kruhonja na pripremama s najboljim talijanskim klubom

Odbojkaški klub Olimpik nakon gotovo 3 godine uspješne suradnje s talijanskim partnerima započeo je novi projekat s jednim od najboljih europskih ženskih odbojkaških klubova SAVINO DEL BENE Scandicci. Klub je 2022. osvojio ženski CEV Challenge kup 2021.–22. i koji se plasirao u ženski CEV kup u sezoni 2022./23. Predsjednik Odbojkaškog kluba Olimpik se sastao s predstavnicima SAVINO DEL BENE Scandicci kako bi dogovorio detalje zajedničke suradnje.

                                            gđa. Sandra Leoncini Sportski savjetnik , Dejan Kljajić predsjednik OK Olimpik  i Massimo Toccafondi Sportski direktor za omladinski pogon

Na radnom sastanku s predsjednikom OK Olimpik Dejanom Kljajićem prisustvovali su gđa. Sandra Leoncini Sportski savjetnik , Francesco Paoletti Sportski direktor, Massimo Toccafondi Sportski direktor za omladinski pogon i Patrick Mineo omladinski trener.

Prvi i najvažniji korak je učinjen a to je da su Amazonke Antea Perić i Klara Kruhonja došle na klupske pripreme u Italiju koje traju do kraja mjeseca kolovoza s prvom postavom SAVINO DEL BENE Scandicci. Ovdje možete vidjeti objavu na službenim WEB stranicama SAVINO DEL BENE Scandicci vezano za dolazak naših Amazonki u Italiju.

Partneri iz Italije popratili su dolazak naši Amazonki i predsjednika OK Olimpik putem društvenih mreža FB i Instangram.

                                                           Amazonke Klara Kruhonja (lijevo) i  Antea Perić (desno) s Dejanom Kljajićem predsjednikom OK Olimpik na putu u Italiju

Leave a comment