Održan Olimpik Day 2022

U subotu 26.3.2022. održan je prijateljski turnir “Olimpik Day 2022” na kojem su se djevojčice natjecale u mini odbojci. Na turniru koji je poslužio kao generalna proba za državno prvenstvo koje se odigrava u Zadru od 1.4. do 3.4., nastupilo je ukupno 6 ekipa.

                                                                                                            Osvajači medalja zajednički poziraju na fotografiji

                                                                            predsjednik OK Olimpik Dejan Kljajić s kapetanicom ŽOK Ivanec koji je osvojio prvo mjesto na turniru

Kako to obično biva s najmlađima, u dvorani se cijeli dan orilo navijanje i međusobno bodrenje.  Kako i ne bi kada su utakmice bile vrlo napete i kvalitetne. Na kraju se najbolja pokazala ekipa iz ŽOK Ivanec, dok je domaćin OK Olimpik osvojio drugo mjesto i srebro. U vrlo napetoj utakmici za treće mjesto HAOK Mladost je bila bolja od OK Dinamo i okitila se brončanom medaljom.

Trenerica Olimpika Ivona Obajdin izjavila je sljedeće: ” Jako sam zadovoljna s organizacijom ovog turnira i kvalitetom koju su prikazale sve ekipe. Još jednom čestitam Ivancu na zasluženom zlatu i radujem se našem ponovnom susretu. Veseli me činjenica da smo u vrlo opuštenoj atmosferi svi odigrali kvalitetan turnir i upravo je to ono radi čega sam se dala u organizaciju istog. Hvala svim ekipama koje su se odazvale i nadam se da se vidimo u što kasnijoj fazi prvenstva u Zadru. Isto tako jedno veliko hvala ide i našim volonterkama odnosno seniorkama i trenericama koje su pomogle pri organizaciji turnira, jer bez njih turnir ne bi bilo moguće organizirati na ovakvoj razini.”

Konačni poredak:

1.ŽOK Ivanec
2. OK Olimpik
3. HAOK Mladost
4. OK Dinamo
5. HAOK Dubrava
6. OK Don Bosco