Zapošljavamo Trenere i Administratora u OK Olimpik

Odbojkaški klub Olimpik nakon uspješno potpisane suradnje s talijanskim partnerima:  Volley Academy PiacenzaUYBA Busto Arsizio i Zagarolo Sports Academy otvara natječaj za poslove trenera/ice i poslove administratora/ice. Natječaj je otvoreni dok se ne zaposle odgovarajući kandidati.

Otvoren natječak za radno mjesto trenera/ice odbojke za sezonu 2023. / 24.

Lokacija: Novi Zagreb, Gajnice, Vrapče i Gornje Vrapče.Po potrebi druge dvorane u gradu Zagrebu

Opis radnog mjesta: educirani treneri/ce odbojke za rad s djevojčicama svih kategorija (9 do 18 godina).

Trener/ica odbojke odgaja, uči i trenira uglavnom mlade osobe. Svaki trening unaprijed isplanira i priprema, slično pripremama profesora za održavanje nastave. Odbojkašicama pokazuje načine izvođenja pojedinih vježbi, te nadgleda i korigira njihovo izvođenje u tijeku treninga. Izrađuje program vježbi za pojedine članove ekipe shodno njihovoj psihofizičkoj izdržljivosti, te oblikuje zajedničku igru ekipe u odbojci. Priprema i vodi ekipe na sportska natjecanja.

Nakon završetka natjecanja ili sezone, s odbojkašicama i Upravom OK Olimpik održava sastanke radi evaluacije postignutih rezultata i planiranja daljnjih postupaka u radu. Trener/ica je dužna Upravi kluba dostavljati redovita pismena izvješća o dosadašnjem radu i planove za budući rad. Ako trenira odbojkašice dječje dobi, mora održavati sastanke za roditelje i surađivati s njima.

Trener u svom radu mora obavljati nastavne, odgojne, administrativne i tehničke zadaće. Sve se te zadaće međusobno isprepliću ovisno o ciljevima pripreme sportaša, njihovoj dobi, dužini sportskog staža i svih karakteristika okružja u kojemu se odvija proces priprema.

Za obavljanje poslova trenera/ice, potrebno je imati završeni integrirani/preddiplomski/diplomski sveučilišni studij kineziologije ili stručni studij za izobrazbu trenera odbojke (tečaj).

Sve zamolbe i životopise pod naslovom “Posao trenera/ice” slati isključivo na posao@olimpik.hr

Natječaj je otvoren do: do daljnjeg.

 

Otvoren je natječaj za radno mjesto administrator/ica

Lokacija: Ured ŠSD Boško Božić Pepsi (SD Trnsko), Trnsko 21D, 10000 Zagreb (mogući rad od kuće)

Opis radnog mjesta: Posao administratora/ice uključuje administriranje i sortiranje potrebnih informacija i podataka odnosno uvođenje, razvrstavanje i dostavu spisa, administraciju i rad na bazi podataka, prijem i otpremu pošte, urudžbiranje, arhiviranje i sl. Administrator/ica priprema dokumentaciju za ugovor, prikuplja i kompletira dokumentaciju po potpisu ugovora te priprema prezentacije i piše ponude. Administrator/ica podupire rad odjela putem vođenja mjesečnih, kvartalnih, polugodišnjih i godišnjih evidencija i statistika. Posao administratora/ice, ponekad, može uključivati i rad s blagajnom, fakturiranje te komunikaciju sa suradnicima i klijentima. Javljanje na telefonske pozive, piše poslovne dopise i pisma, kontaktira sa strankama, daje im tražene informacije u neposrednom kontaktu ili odgovara na telefonske upite. Nadalje, dočekuje poslovne suradnike i klijente, slaže i arhivira poslovnu dokumentaciju, razvija i provodi procedure za izradu dokumenata, ispunjava razne tiskanice, obrasce i sl. U zaduženja također spada organizacija poslovnih sastanaka i pripremanje prostora i materijala za njih te briga o uredskom materijalu i priboru u smislu naručivanja potrošnog pribora i organiziranja servisiranja uredskih strojeva. Administracija web site-a, obavljanje jednostavnijih računovodstvenih poslova, pisanje putnih naloga, briga oko uredskog budžeta i organiziranje poslovnih putovanja.

Sve zamolbe i životopise pod naslovom “Posao Administrator/ice” slati isključivo na posao@olimpik.hr

Natječaj je otvoren do: 16.10.2022.

Leave a comment