Zapošljavamo trenere/ice odbojke za sezonu 2023. / 24.

Želiš raditi kod top poslodavca u odbojci i sportu? PRIJAVI SE – ČEKA TE DOBAR POSAO U OK OLIMPIK!

Nudimo najbolje uvjete za rad u odbojci, pružamo priliku za razvoj karijere i rad u jednom od naših timova u zapadnom dijelu grada i Novom Zagrebu.

OK Olimpik poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za radno mjesto trenera/ice odbojke za sezonu 2023. / 24.

Odbojkaški klub Olimpik nakon uspješno potpisane suradnje s talijanskim partnerima:  Volley Academy Piacenza, Futura Volley Giovanni i Zagarolo Sports Academy otvara natječaj za poslove trenera/ice. Natječaj je otvoreni dok se ne zaposle odgovarajući kandidati.

Otvoren natječaj za radno mjesto trenera/ice odbojke za sezonu 2023. / 24.

Lokacija: Novi Zagreb, Gajnice, Vrapče i Gornje Vrapče. Po potrebi druge dvorane u gradu Zagrebu

Što nudimo:

  • atraktivna cjelogodišnja primanja
  • isplata božićnica, uskrsnica i nagrada radnicima
  • uključivanje u dodatne programe nagrađivanja radnika
  • Ugovor o radu na neodređeno vrijeme
  • rad u okruženju koje implementira najnovije trendove u odbojci
  • profesionalni razvoj, stručno usavršavanje, sudjelovanje u edukacijama i trenerskim seminarima u Hrvatskoj i Italiji

Opis radnog mjesta: educirani treneri/ce odbojke za rad s djevojčicama svih kategorija (9 do 18 godina).

Trener/ica odbojke odgaja, uči i trenira uglavnom mlade osobe. Svaki trening unaprijed isplanira i priprema, slično pripremama profesora za održavanje nastave. Odbojkašicama pokazuje načine izvođenja pojedinih vježbi, te nadgleda i korigira njihovo izvođenje u tijeku treninga. Izrađuje program vježbi za pojedine članove ekipe shodno njihovoj psihofizičkoj izdržljivosti, te oblikuje zajedničku igru ekipe u odbojci. Priprema i vodi ekipe na sportska natjecanja.

Nakon završetka natjecanja ili sezone, s odbojkašicama i Upravom OK Olimpik održava sastanke radi evaluacije postignutih rezultata i planiranja daljnjih postupaka u radu. Trener/ica je dužna Upravi kluba dostavljati redovita pismena izvješća o dosadašnjem radu i planove za budući rad. Ako trenira odbojkašice dječje dobi, mora održavati sastanke za roditelje i surađivati s njima.

Trener u svom radu mora obavljati nastavne, odgojne, administrativne i tehničke zadaće. Sve se te zadaće međusobno isprepliću ovisno o ciljevima pripreme sportaša, njihovoj dobi, dužini sportskog staža i svih karakteristika okružja u kojemu se odvija proces priprema.

Za obavljanje poslova trenera/ice, potrebno je imati završeni integrirani/preddiplomski/diplomski sveučilišni studij kineziologije ili stručni studij za izobrazbu trenera odbojke (tečaj).

Sve zamolbe i životopise pod naslovom “Posao trenera/ice” slati isključivo na posao@olimpik.hr

Natječaj je otvoren do: do daljnjeg.

Leave a comment