Šta možemo očekivati u novoj odbojkaškoj sezoni 2021./22.

Početkom nove odbojkaške sezone i želimo Vas obavijestiti o novonastalim promjenama unutar funkcioniranja OK Olimpika. Promjene su uzrokovane napretkom rada unutar Olimpika i njegovih partnera, ali nažalost i pandemijom koja nije zaobišla naš klub. Pa krenimo redom

U suradnji s aplikacijom Relago.hr,  uvodimo dvije nove opcije :

 

Nažalost zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 i prevelikom pauzom u kojoj većina članova/igračica nije imala mogućnost treniranja u svojim dvoranama došlo je do velikog odlijeva članova/igračica , odnosno prestanaka treniranja i bavljenjem sa sportom što je na kraju imalo veliki utjecaj za normalno funkcioniranje Odbojkaškog kluba Olimpik.

 

Iz tog razloga Odbojkaški klub Olimpik donio je novu strategiju za sljedeće četiri godine gdje će omogućiti bavljenjem sportom svom svakom članu/igračici.

Kroz školu odbojke od početka ćemo pripremati i učiti sve polaznike jedinstvenom načinu odbojke prema Kurikulumu OK Olimpika.

Uz česta testiranja svih članova/igračica imat ćemo uvid tko su nam najperspektivniji, ali i najuporniji članovi/igračice te im omogućit individualne treninge koje će im olakšati put prema upisu u športska odjeljenja u Gimnazijama u Zagrebu kao i prema nacionalnim odbojkaškim selekcijama (reprezentacijama).

 

Omogućit ćemo kontakte i upise na koledže u Sjevernoj Americi i u Europi putem naših partnera u inozemstvu. A najbolje igračice koje izraze želju za profesionalni bavljenjem s odbojkom njih ćemo preporučiti našim partnerima u Italiji, Turskoj, Rumunjskoj i ostalim zemljama gdje se igra vrhunska profesionalna odbojka.

Od ove sezone i gore navedenih razloga došlo je do promjena iznosi mjesečnih članarina kako je u nastavku navedeno:

 

Zbog problema s početkom treniranja u nekim od gradskih dvorana i ulaska u određene školeske dvorane, točan raspored treniranja pojedinih grupa znati će se točno do 1.10.2021. godine

Molimo sve članove da podmire sva svoja dugovanja članarina iz 2020. i 2021. godine jer u protivnom neće moći nastaviti s treniranjem u OK Olimpiku.

 

U slučaju prestanka treniranja u OK Olimpiku iz bilo kojeg razloga, molim Vas da pošaljete elektroničkom poštom Vašu odluku i razlog prestajanja isključivo na:

upisi@olimpik.hr

Veselimo se novoj sezoni i pobjedama na odbojkaškim terenima.

 

Športski pozdrav,

Dejan Kljajić

Predsjednik Odbojkaškog kluba Olimpik