Poklanjamo čak 5 komada iPhone 14 Pro Max za utakmicu sa Zadrom

U subotu, 1.4.2023. na utakmici 20. kola Prve hrvatske odbojkaške lige OK Olimpik i OK Zadar gledatelji na tribinama ŠSD Trnsko  imaju mogućnost dobiti na poklon jedan od 5 kom iPhone 14 Pro Max uz brojne ostale poklone.

Odbojkaški klub Olimpik u novoj sezoni Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke na svim domaćim utakmicama svim gledateljima na tribinama SD Boško Božić Pepsi (SD Trnsko), Trnsko 25A bez obzira radi li se o domaćim ili gostujućim gledateljima pruža mogućnost da dobiju potpuno besplatno mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max,  hudicu ili majicu na poklon.

Ulazak na utakmice moguć je isključivo uz ulaznice koje se mogu kupiti na samom ulazu na tribine po cijeni od 4 eura (30,14 kn).

Svi članovi OK Olimpik imaju pravo na potpuno besplatni set ulaznica (maksimalno 4 kom.) koje je potrebno preuzeti kod trenerica ili trenera u čijim grupama članovi treniraju.

Sve ulaznice su numerirane brojevima i prilikom ulaska u dvoranu naš redar svakom gledatelju odvaja od ulaznice kupon na kojem se nalaze brojevi koji ulaze u veliki bubanj. Iz bubnja se izvlače kuponi otrgnuti s ulaznica na ulazu u dvoranu gdje izvučeni brojevi donose vlasniku ulaznice s izvučenim brojem hudicu, majicu ili novčane vaučere BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije. (zato je bitno da svoju ulaznicu gledatelji čuvaju do kraja utakmice).

Sretni gledatelj se odmah nakon što se izvuče broj s njegove ulaznice javlja Olimpik hostesama na ulazu u dvoranu, gdje će dobiti detaljne upute za primopredaju poklon hudica, majica ili novčanih vaučera BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije.

Uručivanje poklon hudica, majica ili novčanih vaučera BEZ BOLI privatna praksa fizikalne terapije održat će se na parketu tik do odbojkaškog terena.

Osim hudica,majica i vaučera naših sponzora pripremamo još mnoga, mnoga iznenađenja!

Vidimo se na tribinama!