Međunarodni odbojkaški kamp

 

S obzirom na veliki broj upita i prijava u vezi međunarodnog kampa u talijanskom Piancavallu kojeg Odbojkaški klub Olimpik organizira u suradnji s klubovima: Volley Academy Piacenza, UYBA Busto Arsizio i Zagarolo Sports Academy  od 3.7 do 9.7.2022. za sve odbojkašice iz Hrvatske od 8 do 19 godina, šaljemo Vam dodatne informacije:

Zajamčena cijena kampa do 1.4.2022.* iznosi 530,00 eura po polazniku (popust od 50,00 eura na jednu sestru). Nakon isteka roka prijave i uplate (1.4.2022.) bit će potrebno nadoplatiti 50,00 eura dodatno za prijevoz po polazniku + 530,00 eura za kamp.

 

U SLUČAJU POPUNJENOSTI KAMPA ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO ZATVORITI PRIJAVE NA MEĐUNARODNI ODBOJKAŠKI KAMP!

U cijenu kampa (530,00 eura) uključeno je:

  • Prijevoz autobusom: Zagreb – Piancavallo – Zagreb
  • Smještaj u prostranim četverokrevetnim sobama (po principu: 2 djevojčice iz Hrvatske i dvije djevojčice iz Italije)
  • Svi polaznici imaju osigurana 3 topla obroka – puni pansion (obroci kreću u nedjelju s ručkom i završavaju u subotu s doručkom),
  • za svakog polaznika kampa osigurano je putno osiguranje koje traje za vrijeme trajnja kampa,
  • svaki polaznik dobiva opremu koja se sastoji od: dresa, dvije majice i poklon paketa.
  • nadzor 0/24 od strane hrvatskih trenera

Najbitnije je za polaznike kampa je činjenica da će treninge i obuku provoditi renomirani talijanski stručnjaci za mlađe dobne kategorije uz angažman naših hrvatskih trenera (mentor hrvatskih trenera: izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije U-19, Saša Ivanišević)

Treninzi će se provoditi 2 x dnevno (plus noćni turniri) prema novoformiranom Planu i Programu rada naših partnera iz Italije gdje će se taj isti Plan i Program uskoro implementirati u rad svih grupa OK Olimpik.

Službeni jezik kampa je engleski, no za sve polaznike koji slabije barataju sa stranim jezicima tu će biti naši treneri iz Olimpika koji će pomoći u prijevodu.

U slobodno vrijeme osigurano je korištenje dodatnih aktivnosti poput: učenja talijanskog jezika, avanturističkog parka , igranje golfa i ostalih sadržaja koje nudi hotel u kojem su smješteni polaznici. Po završetku kampa, organizatori dodjeljuju polaznicima nagrade!

Volley Camp Academy preporučuju:

  • Saša Ivanišević, izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije U-19,
  • Dejan Kljajić, predsjednik OK Olimpik,
  • Ivona Obajdin, koordinatorica mlađih dobnih kategorija OK Olimpik,
  • Marko Lončar, trener selekcije OK Olimpik U-16.

REZERVACIJA KAMPA:

Roditelj do 1.4.2022. šalje na e-mail: kamp@olimpik.hr zahtjev za uplatu akontacije u iznosu od 80,00 eura* (tečaj 7,53450 kn) po polazniku. OK Olimpik potom šalje e-mailom uplatnicu s podacima člana na iznos akontacije od 80,00 eura* nakon čega je potrebno izvršiti uplatu i poslati potvrdu o uplati na e-mail: kamp@olimpik.hr. Potom roditelj ili polaznik upisuje sve potrebne podatke u Online Upisnicu Ovdje.

Preostali iznos od 450,00 eura* (tečaj 7,53450 kn) potrebno je uplatiti do 20.6.2022. kako bi se rezervacija smatrala potpunom.

Rezervacije i navedene cijene vrijede do 1.4.2022. isključivo za članove OK Olimpik.

Nama u Olimpiku je velika čast da surađujemo s jednim od najjačih klubova za mlađe dobne kategorije u Italiji (Volley Academy Piacenza) koji je zadužen za razvoj mlađih dobnih kategorija talijanskog velikana UYBA Busto Arsizio te Zagarolo Sports Academy kao novonastaloj odbojkaškoj priči s vrhunskim trenerima mlađih dobnih kategorija u Rimu.

Ovdje pogledajte video u kojem organizatori turnira pozivaju članove Olimpika na Međunarodni ljetni Volley Camp Academy koji je sigurno jedan od najkvalitetnijih odbojkaških kampova u 2022. godini kojeg će voditi talijanski i hrvatski odbojkaški stručnjaci.

Sve detaljne informacije o kampu možete pogledati ovdje ili možete sva pitanja uputit na našu mail adresu: kamp@olimpik.hr

Ci vediamo😉🔥 _____________________________________________________________________________________________

*U slučaju popunjenosti kapaciteta kampa prije 1.4.2022. organizator zadržava pravo zatvoriti prijave na kamp. Sve naknadne prijave (nakon zatvaranja prijava na kamp) organizator će uzeti u obzir u slučaju organiziranja novog termina međunarodnog odbojkaškog kampa u Italiji.