Zašto Olimpik? E-mail

Iako Odbojkaški klub Olimpik na prvi pogled izgleda i podsjeća na obične odbojkaške klubove u svojoj okolini, Olimpik je sve samo ne običan klub. Razlika od ostalih klubova sa dužom odbojkaškom tradicijom je u tome što u Olimpiku svim svojim članovima osim svakodnevnog treninga nudi pregršt pogodnosti poput:

Image
 
Image 
 
Image 
 
posjetite www.njamnjam.eu ili nazovite na 091 65 46 745 ili 091 45 88 387 za najukusniju pizzu na planeti

Uprava OK Olimpika odlučila je pokretanjem nagradne igre motivirati sve dobne kategorije unutar Olimpika da dolaze na seniorske utakmice 1.B odbojkaške lige kao gledatelji ili kao sakupljači lopti. Svrha nagradne igre je motivirati i nagraditi najvrjednije članove OK Olimpika.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Potrebno je prijaviti se i zatražiti svoju BONUS KARTICU AMAZONKI kod svog trenera/voditelja. Potom je potrebno sakupljati pečate u svojoj BONUS KARTICU AMAZONKI. Ovdje pogledajte kako izgleda BONUS KARTICU AMAZONKI.

 

 

 

Image
 
fizikalna terapija se obavlja na uređaju Compex-om švicarskog proizvođača
 
Image 
 
oporavak sportaša kombinacijom masaže i lagane kiropraktike
 
Image 
 
uporaba Zepter bioptron terapijske lampe 
 
Image
 
K taping omogućava našim igračicama brži oporavak
 
Image 
 
RG Sport Centar Borčec- najveći klupski partner
 
Image 
 
RG Kids klub Borčec - najveća igraonica u zapadnom dijelu grada
 
Image
 
popust do 20% na organiziranu kupnju MIZUNO tenisica
 
Image 
 
 
Image
 
popost do 30% za sve članove Olimpika na kupnju lopti i opreme GALA

 

Za ostvarivanje popusta pri kupnji MIZUNO tenisica potrebno je posjetiti prodavaonicu  ROST ŠPORT na adresi: Trg Krešimira Ćosića broj 11, Zagreb i na blagajni prilikom plaćanja računa navesti da ste član OK Olimpik-a (popis svih članova Olimpika nalazi se na blagajni). Što se tiče opreme GALA potrebno je kontaktirati Upravu kluba na kontakt e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript kako bi se popust ostvario.

OK Olimpik u suradnji sa RG Sport Centrom Borčec i AEROfitness SPARTA GYM svojim članovim i njihovim roditeljima nude usluge terentana i fitnessa s velikim popustom! Naši najmlađi članovi Olimpika ostvaruju popust od 10% u igraonici RG Kids klub Borčec na program dječijih rođendana.

Posebna pogodnost je da svi članovi Olimpika i njihovi članovi obitelji ostvaruju 20% popusta na sve Wellness usluge centra, kao i poseban popust na masažu cijelog tijela u trajanju od 60 min za samo 100,00 kn u RG Sport Centrou Borčec!

Članovi ekipa Olimpika za ostvarivanje pogodnosti poput besplanog korištenja teretane u RG Sport Centru Borčec trebaju se predhodno javiti svojim trenerima kako bi bili stavljeni na popis korisnika teretane.

Za ostvarivanje ostalih popusta u RG Sport Centru Borčec za članove obitelji poput: Wellnessa , masaže, finske saune, proslave rođendana potrebno je kontaktirati administratora Faceebook Grupe Olimpik ili jednostavno poslati e-mail na: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript sa sljedećim podacima:

  • IME I PREZIME
  • IME I PREZIME  I GODIŠTE ČLANA KLUBA NA OSNOVU KOJEG SE OSTVARUJE POGODNOST 
  • BROJ MOBITELA ZA KONTAKT
  • E-MAIL

Nakon što dobijemo tražene podatke i napravimo provjeru istih u roku od 72h šaljemo podatke o korisniku koji ostavaruje popust u RG Sport Centru Borčec.

Za ostvarivanje ostalih popusta u AEROfitness SPARTA GYM za članove obitelji potrebno je kontaktirati administratora Faceebook Grupe Olimpik ili jednostavno poslati e-mail na: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript sa sljedećim podacima:

  • IME I PREZIME
  • IME I PREZIME  I GODIŠTE ČLANA KLUBA NA OSNOVU KOJEG SE OSTVARUJE POGODNOST 
  • BROJ MOBITELA ZA KONTAKT
  • E-MAIL

Nakon što dobijemo tražene podatke i napravimo provjeru istih u roku od 72h šaljemo podatke o korisniku koji ostavaruje popust u AEROfitness SPARTA GYM.

 

 
Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates